Villarreal-Almerian Baenaren kanporaketa absurdua

Baena fue expulsado por mostrar una camiseta con esta leyenda. ARGAZKIA: Harrapatu Movistar

Eguna markatu duen arbitraje erabakirik egon bada 11 LaLigakoa ez da beste Baenaren kanporatze absurdua Villarreal-Almerian zehar. Araudi hori eskuan kanporatzea, zuzena da baina oraindik ere benetako inkoherentzia bat da beraren barruan. Eta da futbolari horiak bigarren horia ikusi zuela kamiseta altxatu eta azpian zeraman beste bat erakutsi ostean, gogoraraziz. Joseph Manuel Llaneza, duela gutxi hildakoa.

La absurda expulsión de Baena

Futbolari horia gazteak markatu zuen 1-1 bere taldearentzat Almeriaren aurka. Gola sartu ostean, jokalariak kamiseta altxatu zuen zioen bat agerian uzteko Gracias por todo, Llaneza. araudia esku artean, De Burgos Bengoetxea dagoeneko txartela zuen futbolariari abisua ematea erabaki zuen, beraz, aldageletara joatera behartu zuten. Vila-realek partida irabaztera zihoan minutuan 94 zelaian jokalari bat gutxiago izan arren.

Horrek protesta ugari eragin zituen bai Baena bera bai bere taldekideen aldetik, ez baitzuten ulertu epaileak futbolari horia zelan kanporatu zuen Llaneza bezalako pertsona garrantzitsu eta maitatua gogoratzeagatik..

Zer jarri zenuen Burgos Bengoetxearen aktan?

Horixe jaso zuen epaileak bere minutuetan: “Minutu batean 56 jokalaria (16) Baena Rodriguez, Alejandrori errieta egin zioten honako arrazoi hauengatik: Levantarse la camiseta por encima de la cabeza tras la consecución de un gol”.